Koostumus |
Tabletit: Hiivat, maltodekstriinit, ternimaito, frukto-oligosakkaridit, hiivoista saatavat tuotteet (β-glukaanien ja mannaanioligosakkaridien lähde), pektiini 6,7 % (geeliytyvien aineosien lähde), hydrolysoidusta selluloosasta saadut kasvien polyfenolit, käsitellyt eläinproteiinit, magnesiumstearaatti, kivennäisaineet, natriumkloridi, kaliumkloridi. Korkea elektrolyyttien ja hyvin sulavien aineosien määrä.
Ravintoaineet: raakavalkuainen 29,00%, öljy ja raakarasva 0,19 %, hehkutusjäännös 6,30 %, raakakuitu 14,70 %, natrium 0,65 %, kalium 0,78 %
Sensoriset lisäaineet: Glyserolitributyraatti 13 000 mg/kg, karhunvatukka 10 000 mg/kg, fenkoli 26 600 mg/kg
Ravitsemukselliset lisäaineet: B1-vitamiini 800 mg/kg, B2-vitamiini 640 mg/kg, B6-vitamiini 800 mg/kg, B3-vitamiini (niasiini) 10 000 mg/kg, D3-vitamiini 53 000 IU/kg
Suolistoflooran stabiloimiseen tarkoitetut lisäaineet: Enterococcus faecium (NCIMB 10415) 1.155 x 10^9 PMY /kg
Teknologiset lisäaineet: Mikrokiteinen selluloosa 39 630 mg/kg
Pasta: Kasviöljyt (auringonkukkaöljy ja soijaöljy), mallas, ternimaitojauhe, frukto-oligosakkaridit 5 %, hiivatuotteet
(β-glukaanien ja mannaanioligosakkaridien lähde), muut siemenet ja hedelmät sekä niistä saadut tuotteet (Foeniculum vulgare -jauhe 5 000 mg/kg, Rubus fruticosus L. -jauhe 10 000 mg/kg), orgaanisen happaman magnesiumin suolat (magnesiumstearaatti), natriumkloridi, kaliumkloridi.
Ravintoaineet: raakavalkuainen 4,85 %, öljy ja raakarasva 47,32 %, hehkutusjäännös 1,50 %, raakakuitu 0,50 %.
Sensoriset lisäaineet: Glyserolitributyraatti 10 000 mg/kg
Ravitsemukselliset lisäaineet: B1-vitamiini 600 mg/kg, B2-vitamiini 500 mg/kg, B6-vitamiini 600 mg/kg, B3-vitamiini (niasiini) 7 500 mg/kg, E-vitamiini 10 000 mg/kg
Suolistoflooran stabiloimiseen tarkoitetut aineet: Enterococcus faecium (NCIMB 10415) 940 x 10^9 PMY /kg
|