Enteromicro Complex – Täydennysrehu koirille ja kissoille

Kuvaus

Tabletit 32 kpl ja 120 kpl, pasta 15 ml (15 annosta 5-kiloiselle koiralle tai kissalle)

Enteromicro Complex on hyvänmakuinen täydennysrehuvalmiste suoliston tasapainoisen tilan ylläpitoon tai palauttamiseen.

Valmiste sopii erityisesti lääkehoidon, stressin tai ruokavalionmuutoksen aiheuttaman akuutin ripulin tai pitkittyneen löysävatsaisuuden tukihoitoon. Voidaan käyttää jatkuvasti tai tarvittaessa kuureina. Kätevät makutabletit sopivat isommille koirille ja maistuva pasta kissoille sekä pienille koirille. Riittoisat pakkaukset ja helppo annostus kerran vuorokaudessa tuovat avun lemmikkisi suolistolle.

Enteromicro Complex -valmisteiden koostumus on valittu tukemaan suoliston tilan tasapainottumista ja rauhoittumista. Valmiste sisältää Enterococcus faecium -maitohappobakteereja mikrokapseloidussa muodossa. Lisäksi siinä on runsaasti prebiootteja ja kuituja, jotka toimivat ravintoaineina suoliston luonnollisille hyville bakteereille. Butyraatit tukevat suoliston limakalvon eheyttä ja karhunvatukan lehtien tanniinit rauhoittavat ja puhdistavat limakalvon pintaa. Fenkolista saatava anetoliuute auttaa rentouttamaan suoliston lihasjännitystä.

Kokeile tuotetta myös allergiselle ja kutiavalle koiralle!

Lisätiedot

Annostelu

Kerran päivässä
Tabletit: 1 tabletti 10 painokiloa kohden.
Pasta: Yksi annosteluasteikon viivojen väli 5 painokiloa kohden.

TUOTTEESSA ANNOSTELUASTEIKKO

Koostumus

Tabletit: Hiiva (mannaani-oligosakkaridien (MOS) lähde), frukto-oligosakkaridit (FOS), maltodekstriini, magnesiumstearaatti, ternimaito, sitrushedelmien pektiini, voihapposuolat (butyraattien lähde)
Pasta: Vaseliini, soijapapuöljy, mallasjauhe, fruktooligosakkaridit (FOS), maitohera, hiiva (mannaanioligosakkaridien (MOS) lähde), ternimaito

Pakkauskoot

Tabletit 32 kpl ja 120 kpl, pasta 15 ml

Valmistaja

DRN S.r.l., Italia

Materiaalit

Materiaalien tilaukset ammattilaisille info@faunapharma.fi