Zincoseb Spray – Suihkemuotoinen liuos koirille ja kissoille

Kuvaus

Suihkepullo 200 ml

Zincoseb Spray on tasapainottava ja rauhoittava suihke tilanteisiin, joissa talineritys ja/tai hilseily on lisääntynyt merkittävästi. Innovatiivisten ainesosien yhteisvaikutuksen ansiosta valmiste tukee ihon suojakerrosta, irrottaa karstaa ja rauhoittaa kutisevaa ihoa.

AMP126 (antimikrobinen peptidi) on tärkeä erityisesti tukihoidettaessa seborrooista dermatiittia, johon liittyy sekundäärinen tulehdus. Ainesosalla on vastaava vaikutusmekanismi kuin AMP2041:lla (ks. Peptivet-sarja). Klooriheksidiini ja Tris-EDTA ovat antiseptisiä ja antibakteerisia aineita, jotka tehostavat toistensa toimintaa. Klimbatsoli heikentää hiivojen, kuten Malassezian, solukalvon suojamekanismeja edistäen niiden tuhoutumista.

Sinkkiglukonaatti tukee ihon ja sen suojakerroksen uusiutumista sekä talirauhasen normaalia toimintaa. Aloeglykoliuutteella, urealla, glyseriinillä, dekspantenolilla ja niasiinilla (B3- vitamiini) on ihoa kosteuttavia, pehmentäviä ja suojaavia vaikutuksia.

Lisätiedot

Koostumus

Ionittomat pinta-aktiiviset aineet, glyseriini, klooriheksidiinidiglukonaatti, sinkkiglukonaatti, klimbatsoli, aloeglykoliuute, urea, niasiini, Cyclosystem D-pantenoli, AMP126 (antimikrobinen peptidi), täyteaineet

Pakkauskoko

Suihkepullo 200 ml

Valmistaja

ICF S.r.l., Italia

Materiaalit

Materiaalien tilaukset ammattilaisille info@faunapharma.fi