Vetramil Paw Wax – Tassuvaha lemmikeille

Kuvaus

Purkki 45 g

Vetramil Paw Wax on hunajaa ja mehiläisvahaa sisältävä tassuvaha, joka on kehitetty suojaamaan lemmikin polkuanturoita ja tassujen ihoa kaikissa keliolosuhteissa. Mehiläisvaha muodostaa vettä hylkivän suojakerroksen polkuanturan päälle, mikä vähentää ulkoista rasitusta.

Runsasentsyyminen hunaja ja eteeriset öljyt vahvistavat ihoa ja edistävät jo olemassa olevien pienten vaurioiden paranemista. Kitkerä makuaine vähentää koiran kiinnostusta nuolla tassuja.

Paw Wax ei muodosta tahmaista pintaa, vaan imeytyy ihoon kosteuttaen ja suojaten sitä. Tuotetta voi siis käyttää myös sisätiloissa vähentämään tassujen liukkautta lattiapinnoilla.

Käyttö

  • Levitä voidetta polkuanturoille ja tassuväleihin tarpeen mukaan.
  • Voidetta voi käyttää päivittäin.
  • Voidetta ei tarvitse pestä pois sisätiloihin tultaessa.

Lisätiedot

Koostumus

Vesi, hunaja, setearyylialkoholi, kapryyli-/kapriinitriglyseridi, karitevoi, glyseryylistearaatti, mehiläisvaha, denaturoitu alkoholi, setearyyliglukosidi, manteliöljy, bisabololi, setyylipalmitaatti, sitruunahappo, kookosglyseridit, denatoniumbentsoaatti*, eukalyptusöljy, glyseriini, auringonkukansiemenöljy, tähkälaventeliöljy, limoneeni, linaloli, mentoli, tokoferoli, kaliumsorbaatti, natriumanisaatti, natriumbentsoaatti, natriumlevulinaatti

*) Karvasaine denatoniumbentsoaatti on vaaratonta ja antaa vahalle jo hyvin pienenä pitoisuutena kitkerän maun.

Pakkauskoko

Purkki 45 g

Valmistaja

Bfactory Health Products B.V., Alankomaat

Tutustu myös muihin Vetramil-tuotteisiin

Materiaalit

Materiaalien tilaukset ammattilaisille info@faunapharma.fi